Kapsalon Marinon

Kapsalon Marinon is een Kapper gelegen aan Sint Maartenstraat 9A in Unknown.

Meer informatie over Kapsalon Marinon in Unknown

Kapsalon Marinon hecht veel waarde aan kwaliteit en blijft altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kleur en kniptechnieken. Ze maken gebruik van de kwaliteitsproducten van Goldwell en z.one concept voor de optimale verzorging van het haar. z.one concept is een innovatief merk dat bekend staat als een van de meest vernieuwende merken in de professionele kappersmarkt. Goldwell is een belangrijke leverancier van kapperscosmetica en ontwikkelt producten die zijn afgestemd op verschillende haartypes. Als kapsalon is Kapsalon Marinon lid van de ANKO, een landelijke vereniging die professionele ondernemers uit de kappersbranche ondersteunt en adviseert. Ze werken samen om goede CAO-afspraken te maken en bieden ondersteuning voor kappersopleidingen. Daarnaast speelt de ANKO ook een centrale rol bij het nemen van maatregelen tijdens de coronacrisis die de hele kappersbranche aangaan.

Wil je weten wat Kapsalon Marinon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Marinon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Marinon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Marinon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Kapsalon Marinon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Marinon

Bezoekers bekeken ook