Haarmode Koeleman - Kapsalon

Haarmode Koeleman - Kapsalon is een Kapper gelegen aan Markt 9 in Unknown.

Meer informatie over Haarmode Koeleman - Kapsalon in Unknown

Bij Haarmode Koeleman, een sfeervolle kapsalon, staat kwaliteit en aandacht voorop. Het is een familiebedrijf waar al de derde generatie werkzaam is. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste trends door regelmatig trainingen en shows te volgen. Hierdoor kunnen ze hun klanten altijd voorzien van de beste kapsels. Naast het knippen en stylen van haar, kunnen klanten ook terecht voor advies over thuisverzorging. In 2013 vierden ze hun 50-jarig bestaan. Ze werken alleen met professionele producten zoals Redken en Pureologie en zijn een Redken Ambassador salon. De openingstijden zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Haarmode Koeleman - Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarmode Koeleman - Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarmode Koeleman - Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarmode Koeleman - Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Haarmode Koeleman - Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarmode Koeleman – Kapsalon

Bezoekers bekeken ook