Keurslagerij Mom

Keurslagerij Mom is een Slagerij gelegen aan Raadhuisplein 27 in Unknown.

Meer informatie over Keurslagerij Mom in Unknown

H. Mom Keurslager is een slagerij uit Huissen die bekend staat om het werken met het beste vlees. Zowel in de winkel als op de website kun je genieten van het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Op de website kun je een kijkje nemen in de keuken van H. Mom en kennismaken met hun passie voor het slagersvak. Daarnaast bieden ze altijd iets extra's. Naast het aanbod van vlees en vleeswaren kun je bij H. Mom ook cadeaukaarten kopen en verzilveren. De waarde van de cadeaukaart bepaal je zelf. Op de website vind je ook een recept van de week, dit keer gestoofde runderlapjes met speculaaskruiden, vijgen en zilveruitjes. De openingstijden van H. Mom Keurslager zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Keurslagerij Mom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij Mom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij Mom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij Mom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Keurslagerij Mom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij Mom

Bezoekers bekeken ook