Weijers Barbeque

Weijers Barbeque is een Slagerij gelegen aan Lage Zandsestraat 7 in Unknown.

Meer informatie over Weijers Barbeque in Unknown

Weijers Barbeque is al sinds 1984 een bekende naam als het gaat om barbecueën. Ze bieden losse stukken vlees aan, maar ook complete schotels inclusief salades en stokbroden. Als je liever hebt dat je bestelling op locatie wordt geleverd, is dat ook mogelijk. Ze rijden door heel Gelderland en je hebt ze vast wel eens zien rijden. Daarnaast is Weijers Barbeque ook leverancier van gasflessen voor de barbecue. Ze hebben verschillende gasflessen van Benegas en Primagaz op voorraad en kunnen deze leveren en wisselen. Je kunt ze vinden op het adres Lage Zandsestraat 7, 6685 AB Haalderen en het telefoonnummer is 0481 463 188.

Wil je weten wat Weijers Barbeque verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Weijers Barbeque of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Weijers Barbeque? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Weijers Barbeque het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Weijers Barbeque reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Weijers Barbeque

Bezoekers bekeken ook