Kid@home Gastouderbureau

Kid@home Gastouderbureau is een Kinderopvang gelegen aan Bosweistraat 10 in Unknown.

Meer informatie over Kid@home Gastouderbureau in Unknown

Bij gastouderbureau Kid@home wordt kleinschalige kinderopvang verzorgd door gastouders in hun eigen huis of bij de kinderen thuis. Er wordt gewerkt met vaste gastouders, zodat zij ieder kind persoonlijke aandacht kunnen geven. Kid@home heeft ook een kleinschalig kinderdagverblijf genaamd De Ontdekplek, dat op 1 september opent en nog plaatsen beschikbaar heeft. Gastouders van Kid@home zijn gediplomeerd en geregistreerd, en er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijk contact en kwaliteit. De gastouders zijn werkzaam in de gemeente Lingewaard en omliggende plaatsen. Kid@home organiseert regelmatig bijeenkomsten en is bereikbaar via WhatsApp en telefonisch.

Wil je weten wat Kid@home Gastouderbureau verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kid@home Gastouderbureau of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kid@home Gastouderbureau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kid@home Gastouderbureau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Kid@home Gastouderbureau reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kid@home Gastouderbureau

Bezoekers bekeken ook