Skar IKC de Regenboog

Skar IKC de Regenboog is een Kinderopvang gelegen aan Parksingel 7 in Unknown.

Meer informatie over Skar IKC de Regenboog in Unknown

IKC de Regenboog in Bemmel biedt een geïntegreerde kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Peuterwerk, dagopvang, buitenschoolse opvang en basisschool de Regenboog werken samen om ervoor te zorgen dat kinderen zich prettig kunnen ontwikkelen. De overgang naar de basisschool is gemakkelijk, aangezien peuters en kleuters samen spelen op het schoolplein en regelmatig een kijkje nemen in groep 1-2. Buitenspelen is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van kinderen en bij IKC de Regenboog wordt hier veel waarde aan gehecht. Op de buitenschoolse opvang kunnen kinderen zelf bepalen wat ze willen doen en worden ze aangemoedigd om hun mening te geven en mee te denken. Er zijn verschillende groepen voor de dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang, waarbij rekening wordt gehouden met de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen. De locatie heeft ook een oudercommissie en biedt verschillende contactmogelijkheden en faciliteiten.

Wil je weten wat Skar IKC de Regenboog verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skar IKC de Regenboog of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skar IKC de Regenboog? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skar IKC de Regenboog het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Skar IKC de Regenboog reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skar IKC de Regenboog

Bezoekers bekeken ook