Landwinkel de Woerdt

Landwinkel de Woerdt is een Winkel gelegen aan Woerdsestraat 4 in Unknown.

Meer informatie over Landwinkel de Woerdt in Unknown

Sinds 1977 is fruitbedrijf De Woerdt gevestigd in Ressen, een pittoresk dorp tussen Arnhem en Nijmegen. Ze telen hier verschillende soorten fruit en verkopen deze producten in hun moderne Landwinkel. Daarnaast bieden ze ook activiteiten aan zoals excursies, proeverijen en appelplukdagen. Op het Boerderijterras kun je genieten van koffie, thee, vruchtensap en lunch. Ook kun je bij De Woerdt terecht voor bijeenkomsten of vergaderingen. Landwinkel is een samenwerking van trotse boeren die regionale kwaliteitsproducten verkopen en bijdragen aan een korte en transparante keten. Kom ontdekken, proeven, genieten en beleven bij Landwinkel.

Wil je weten wat Landwinkel de Woerdt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landwinkel de Woerdt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landwinkel de Woerdt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landwinkel de Woerdt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Landwinkel de Woerdt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landwinkel de Woerdt

Bezoekers bekeken ook