Lestrade Installatie B.V.

Lestrade Installatie B.V. is een Loodgieter gelegen aan Lingewal 4A in Unknown.

Meer informatie over Lestrade Installatie B.V. in Unknown

Lestrade Service is een Huissens bedrijf dat al ruim 90 jaar actief is in de service en onderhoud van verwarming en warmwater apparatuur. Het bedrijf wordt momenteel gerund door de derde generatie, Jan Lestrade, die zich inzet voor duurzaam en comfortabel wonen. Ze bieden periodiek onderhoud aan verwarmingsinstallaties en helpen bij het besparen op energiekosten zonder in te leveren op comfort. Met Lestrade Service kunt u genieten van een warm huis zonder hoge stookkosten of gezondheidsrisico's, en met minimale milieubelasting.

Wil je weten wat Lestrade Installatie B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lestrade Installatie B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lestrade Installatie B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lestrade Installatie B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Lestrade Installatie B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lestrade Installatie B.V.

Bezoekers bekeken ook