VAN van de Pol Loodgietersinstallatiebedrijf

VAN van de Pol Loodgietersinstallatiebedrijf is een Loodgieter gelegen aan Elsstraat 7 in Unknown.

Meer informatie over VAN van de Pol Loodgietersinstallatiebedrijf in Unknown

Vincent van de Pol is al 35 jaar een gepassioneerde loodgieter en eigenaar van zijn eigen loodgieters- en installatiebedrijf. Op zijn 15e begon hij in het vak en leerde alle kneepjes van het vak bij een klein bedrijf. Daarna werkte hij jarenlang bij een bekend bedrijf in Arnhem en omgeving. Sinds januari 2000 heeft hij zijn eigen bedrijf en kan hij elke klus voor een aantrekkelijk tarief klaren, zoals het renoveren van badkamers en keukens, dak- en zinkwerk op maat en het installeren van centrale verwarming. Klanten kunnen ook feedback achterlaten en contact opnemen via zijn telefoonnummer. Vincent van de Pol is trots op zijn bedrijf en heeft zijn website gemaakt met Wix.com.

Wil je weten wat VAN van de Pol Loodgietersinstallatiebedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VAN van de Pol Loodgietersinstallatiebedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VAN van de Pol Loodgietersinstallatiebedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VAN van de Pol Loodgietersinstallatiebedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar VAN van de Pol Loodgietersinstallatiebedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VAN van de Pol Loodgietersinstallatiebedrijf

Bezoekers bekeken ook