Nagels door Yvette

Nagels door Yvette is een Nagelstudio gelegen aan Franciscusstraat 14 in Unknown.

Meer informatie over Nagels door Yvette in Unknown

Yvette Tap heet u welkom op haar website Nagels door Yvette. Yvette is een nagelstyliste die gevestigd is op de Franciscusstraat 14 in Bemmel. Ze heeft haar opleiding voor nagelstyliste afgerond in 2009 en heeft sindsdien haar eigen salon aan huis gestart. Yvette heeft haar kennis uitgebreid door middel van workshops bij vooral Proles Nails. Ze heeft inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd en voorziet hen met veel plezier van mooie nagels. Sinds augustus 2022 is Yvette gestopt met het zetten van acrylnagels en richt ze zich alleen nog op gellak behandelingen. Op haar website kunt u een overzicht vinden van de verschillende behandelingen die ze aanbiedt.

Wil je weten wat Nagels door Yvette verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagels door Yvette of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagels door Yvette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagels door Yvette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Nagels door Yvette reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagels door Yvette

Bezoekers bekeken ook