Schoonheids/pedicuresalon Erika

Schoonheids/pedicuresalon Erika is een Nagelstudio gelegen aan Julianaplein 1B in Unknown.

Meer informatie over Schoonheids/pedicuresalon Erika in Unknown

Welkom bij zonnecentrum, schoonheidssalon- en pedicure salon ERIKA, gelegen in het centrum van Gendt. De salon heeft een wachtruimte en een ruime salon waar meerdere klanten tegelijkertijd behandeld kunnen worden. Er zijn ook twee professionele zonnebanken van het merk Dr. Muller aanwezig die voldoen aan de nieuwste EU-normen. Karin, de eigenaar van de salon, heeft haar medisch pedicure diploma behaald en is aangesloten bij brancheorganisatie Provoet/Procert. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van risicovoeten zoals diabeten en reumapatiënten. Naast de kwaliteit van de behandelingen vindt Karin het belangrijk dat klanten tevreden en ontspannen de salon verlaten. Klanten kunnen zelf een behandeling samenstellen op basis van hun wensen. Voor vragen of advies kunnen klanten altijd terecht bij Karin. De contactgegevens en openingstijden van de salon zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Schoonheids/pedicuresalon Erika verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheids/pedicuresalon Erika of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheids/pedicuresalon Erika? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheids/pedicuresalon Erika het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Schoonheids/pedicuresalon Erika reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheids/pedicuresalon Erika

Bezoekers bekeken ook