Pivoine Beauty

Pivoine Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Krakkedel 14 in Unknown.

Meer informatie over Pivoine Beauty in Unknown

In het centrum van Huissen bevindt zich Pivoine Beauty, een salon voor pedicure en manicure. Hier kun je terecht voor verschillende behandelingen, zoals pedicure, manicure, gel color en de natural nail treatment blushes. De salon staat bekend om de persoonlijke aandacht en kwaliteit die zij bieden. Naast de behandelingen kun je ook genieten van een handmassage, waarbij de gezondheid van je handen, nagels en nagelriemen belangrijk is. Pivoine Beauty hecht veel waarde aan het behoud van de natuurlijke nagel. Sylvia, de eigenaresse, is aangesloten bij de branchevereniging van ProVoet. Je kunt altijd langskomen om je te laten informeren over de mogelijkheden, en er staat altijd koffie en thee voor je klaar. De openingstijden zijn op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 17:30, op woensdag van 10:00 tot 17:30, en op vrijdag van 10:00 tot 20:00. De salon is gesloten op maandag, zaterdag en zondag. Het adres is Arnhemsepoort 1026851 AA Huissen. Op de website kun je meer informatie vinden en een afspraak maken.

Wil je weten wat Pivoine Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pivoine Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pivoine Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pivoine Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Pivoine Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pivoine Beauty

Bezoekers bekeken ook