Celine specialist in huidverbetering en huidproblemen

Celine specialist in huidverbetering en huidproblemen is een Schoonheidssalon gelegen aan Eshof 33 in Unknown.

Meer informatie over Celine specialist in huidverbetering en huidproblemen in Unknown

Mijn naam is Celine en ik ben de eigenaresse van Celine specialist in huidverbetering en huidproblemen. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist, pedicure en medisch pedicure. In mijn salon staan rust, kwaliteit en warmte centraal en ik probeer dit over te brengen op mijn klanten. Ik volg regelmatig cursussen en trainingen om mijn kennis up-to-date te houden en op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Mijn salon, gevestigd in Gendt sinds 2017, biedt een uitgebreid assortiment aan schoonheidsbehandelingen voor zowel het gezicht als de voeten. Iedereen, jong en oud, is welkom in mijn salon. Ik werk alleen op afspraak en als een afspraak niet minimaal 24 uur van tevoren wordt afgezegd, breng ik de behandeling in rekening. Mocht er sprake zijn van uitzonderingen, dan zal ik daar rekening mee houden.

Wil je weten wat Celine specialist in huidverbetering en huidproblemen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Celine specialist in huidverbetering en huidproblemen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Celine specialist in huidverbetering en huidproblemen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Celine specialist in huidverbetering en huidproblemen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Celine specialist in huidverbetering en huidproblemen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Celine specialist in huidverbetering en huidproblemen

Bezoekers bekeken ook