Renovum

Renovum is een Bouwbedrijf gelegen aan Biezenkamp 21 in Unknown.

Meer informatie over Renovum in Unknown

Renovum is een gespecialiseerde aannemer en producent van hoogwaardige balkons, balustrades en glaslamellen. Ze bieden innovatieve en lichtgewicht oplossingen voor transformatie-, renovatie- en nieuwbouwprojecten. Renovum ontzorgt hun klanten volledig, van advies en ontwerp tot uitvoering, inspectie en onderhoud. Ze streven ernaar om de verwachtingen van hun opdrachtgevers waar te maken en te overtreffen. Renovum is veilig, biedt maatwerk, is betaalbaar en zorgt voor een mooie uitstraling. Ze hebben een breed product- en dienstenpakket en hebben al vele spraakmakende projecten gerealiseerd. Enkele van hun referenties zijn Militza Brugge, Casa Cara Harlingen en Bellevue Bonaire. Renovum is constant bezig met vernieuwing en ze nodigen mensen uit om hun producten te bekijken op de Renovatiebeurs 2019.

Wil je weten wat Renovum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Renovum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Renovum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Renovum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Renovum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Renovum

Bezoekers bekeken ook