SamSam Kappers Huissen BV

SamSam Kappers Huissen BV is een Kapper gelegen aan Brink 2 in Unknown.

Meer informatie over SamSam Kappers Huissen BV in Unknown

SamSam Kappers is een kapperszaak met vestigingen in Ewijk en Huissen. Ze werken zowel met als zonder afspraak. De missie van SamSam Kappers is om het beste in mensen naar boven te halen en de beste versie van jezelf uit te stralen. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals haarcare met kwaliteitsproducten van Schwarzkopf, Kevin Murphy en Morrocanoil, kleurbehandelingen, haarverlenging met 100% natuurlijk haar en gratis advies. Daarnaast hebben ze leuke acties en een spaarsysteem. Nieuwe klanten krijgen een introductiekorting van €5,-. SamSam Kappers heeft ook een online afsprakensysteem, reminder service en Wifi. Je kunt een afspraak maken bij zowel de salon in Ewijk als Huissen.

Wil je weten wat SamSam Kappers Huissen BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SamSam Kappers Huissen BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SamSam Kappers Huissen BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SamSam Kappers Huissen BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar SamSam Kappers Huissen BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SamSam Kappers Huissen BV

Bezoekers bekeken ook