Kapsalon Trendy

Kapsalon Trendy is een Kapper gelegen aan Meander 117 in Unknown.

Meer informatie over Kapsalon Trendy in Unknown

Welkom bij Kapsalon Trendy! Bij ons kan je terecht voor kwaliteit, vriendelijke prijzen en gezelligheid. Onze salon is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag, met ruime openingstijden. Op maandag, dinsdag, zaterdag en zondag zijn we gesloten. Kom snel langs en ontdek zelf wat wij te bieden hebben. Vergeet ook niet om ons te volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes. Je vindt ons op Meander 117 in Bemmel. Bel ons gerust op (0481) 46 48 00 voor meer informatie.

Wil je weten wat Kapsalon Trendy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Trendy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Trendy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Trendy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Kapsalon Trendy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Trendy

Bezoekers bekeken ook