Schoonheidssalon Oreo

Schoonheidssalon Oreo is een Schoonheidssalon gelegen aan Koperslagerstraat 88 in Unknown.

Meer informatie over Schoonheidssalon Oreo in Unknown

Salon Oreo is een schoonheidssalon waar je kunt genieten van heerlijke behandelingen die helemaal op jouw behoeften en wensen zijn afgestemd. Het doel is om je huid te verzorgen en te verbeteren met behulp van het hoogwaardige product Webecos. De behandelingen zijn ontspannend en effectief en je krijgt advies en begeleiding om optimale resultaten te bereiken. Naast gezichts- en lichaamsbehandelingen biedt Salon Oreo ook Indian head massages en hotstone massages aan. Je kunt ook iemand verrassen met een cadeaubon voor een behandeling naar keuze. Helen Koenen, de gediplomeerde schoonheidsspecialiste, biedt ook andere diensten aan zoals het verwijderen van overtollig haar en het verven van wenkbrauwen en wimpers. Neem gerust contact op met Helen Koenen voor vragen of om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Oreo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Oreo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Oreo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Oreo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Schoonheidssalon Oreo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Oreo

Bezoekers bekeken ook