Tessa's Foot & Body Care

Tessa's Foot & Body Care is een Schoonheidssalon gelegen aan Wilhelminastraat 75 in Unknown.

Meer informatie over Tessa's Foot & Body Care in Unknown

Tessa's Foot & Body Care is een medisch pedicure en schoonheidssalon in Huissen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, waaronder gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, voetverzorging en handverzorging. Het is belangrijk om te weten dat als je een afspraak wilt annuleren of verplaatsen, je contact moet opnemen met het telefoonnummer 06-83562116 en dit minimaal 24 uur van tevoren moet doen, anders wordt de afspraak in rekening gebracht. Op dit moment nemen ze geen nieuwe klanten aan voor de avonden.

Wil je weten wat Tessa's Foot & Body Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tessa's Foot & Body Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tessa's Foot & Body Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tessa's Foot & Body Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Tessa's Foot & Body Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tessa’s Foot & Body Care

Bezoekers bekeken ook