WBB dakkapellen BV

WBB dakkapellen BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Galgendaal 24 in Unknown.

Meer informatie over WBB dakkapellen BV in Unknown

WBB Dakkapellen is de grootste producent van prefab dakkapellen in Nederland en levert en plaatst dagelijks op maat gemaakte dakkapellen door het hele land. Het hebben van een dakkapel biedt verschillende voordelen, zoals extra leefruimte, meer licht, een mooier huis en lagere hypotheeklasten en energierekening. WBB Dakkapellen is een Nederlands bedrijf dat ambachtelijke kwaliteit levert en maatwerk biedt naar de wensen van de klant. Ze hebben vestigingen in verschillende plaatsen in Nederland en verzorgen dagelijkse plaatsingen zelf. Het bedrijf heeft goede referenties op platforms zoals Google, Facebook, Werkspot en Trustoo. Klanten zijn tevreden over de goede service, het vakmanschap en het strakke resultaat van de geplaatste dakkapellen. WBB Dakkapellen staat bekend om hun betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Het bedrijf is ook gericht op duurzaamheid en veiligheid. Ze hebben verschillende vacatures beschikbaar voor zowel ervaren als onervaren timmermannen en buitendienst montagemedewerkers.

Wil je weten wat WBB dakkapellen BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WBB dakkapellen BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WBB dakkapellen BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WBB dakkapellen BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar WBB dakkapellen BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WBB dakkapellen BV

Bezoekers bekeken ook