AMI Kappers Bemmel

AMI Kappers Bemmel is een Kapper gelegen aan Deken Doctor Mulderstraat 2C in Unknown.

Meer informatie over AMI Kappers Bemmel in Unknown

Bij AMI Kappers Bemmel ben je altijd welkom, met of zonder afspraak. Ze bieden persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak. Ze zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen en hun medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Of je nu een balayage, permanent, highlights of alleen je uitgroei wilt bijwerken, bij AMI Kappers kunnen ze het allemaal. Ze geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat je je happy voelt en je mag trots zijn op jezelf. Je kunt altijd zonder afspraak binnenlopen of online een afspraak maken bij AMI Kappers Bemmel. Daarnaast bieden ze ook studentenkorting aan. Op vertoon van je studentenpas betaal je minder voor je knipbehandeling en ontvang je 10% korting op de overige behandelingen. Je kunt ze volgen op social media en je aanmelden om nieuwe trends en tips te ontvangen. Ze bieden ook duurzaamheid, verschillende prijzen en behandelingen, en hebben een stichting genaamd Haarwensen en een eigen haarverzorgingsmerk genaamd IVY Hair Care.

Wil je weten wat AMI Kappers Bemmel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Bemmel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Bemmel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Bemmel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar AMI Kappers Bemmel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Bemmel

Bezoekers bekeken ook