kapsalon Hairdrive Milotte

kapsalon Hairdrive Milotte is een Kapper gelegen aan Essenpasstraat 35 in Unknown.

Meer informatie over kapsalon Hairdrive Milotte in Unknown

Op de website van kapsalon Hairdrive Milotte/kappergendt kun je terecht als je problemen hebt met je haar. De kapper, genaamd Gendt, luistert goed naar jouw wensen en wil ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt in zijn kappersstoel. Met zijn kennis en passie van de afgelopen 30 jaar in het kappersvak, wil hij ervoor zorgen dat je tevreden de deur uitgaat. Er worden verschillende behandelingen aangeboden, zoals de CURL TREATMENT en de FILLTASTIC keratine behandeling. Ook zijn er VIP-kaarten te koop, waarmee je 20% korting krijgt op alle knipbehandelingen gedurende 1 jaar. Het is mogelijk om online een afspraak te maken, maar let op: afspraken die niet binnen 24 uur worden geannuleerd, worden voor 50% in rekening gebracht. De openingstijden van de kapsalon staan vermeld op de website.

Wil je weten wat kapsalon Hairdrive Milotte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kapsalon Hairdrive Milotte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kapsalon Hairdrive Milotte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kapsalon Hairdrive Milotte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar kapsalon Hairdrive Milotte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. kapsalon Hairdrive Milotte

Bezoekers bekeken ook