Bimici - Bianchi Lifestyle Store

Bimici - Bianchi Lifestyle Store is een Fietsenwinkel gelegen aan Huismanstraat 29 in Unknown.

Meer informatie over Bimici - Bianchi Lifestyle Store in Unknown

Bimici de Bianchi Lifestyle store heeft een aantal aanbiedingen op Bianchi fietsen en accessoires. Een van de aanbiedingen is de Bianchi Infinito XE Disc - Ultegra 11sp fiets, die van €3.399,00 naar €2.849,00 is afgeprijsd. Daarnaast is er ook een aanbieding voor de Bianchi Nitron 9.4 XT/Deore 1x12sp fiets, die van €2.149,00 naar €1.749,00 is afgeprijsd. Ook de Bianchi Specialissima Disc CV Ultegra Di2 12sp fiets is in de aanbieding, van €8.349,00 naar €6.349,00. Verder is er een U Sport Gift Box Bike Care te koop voor €29,95 in plaats van €49,75. Naast de aanbiedingen zijn er ook "toppers" in het assortiment, zoals de Bianchi Bidon Bimici 750 ml en de Bianchi Bidon Bimici 500 ml. Deze bidons zijn ontworpen voor het snel kunnen drinken tijdens het fietsen. Daarnaast is er ook de Bianchi Bidonhouder Race Plus, gemaakt van lichtgewicht duurzaam fiberglass vezel. Tot slot is er de Bianchi Milano RC ICON 999 Sok, ontworpen voor prestaties en om watt te besparen tijdens het fietsen. Bimici de Bianchi Lifestyle store biedt alles voor de fietsliefhebber, van fietsen tot fietskleding en accessoires. De kenmerkende Celeste-kleur van Bianchi is herkenbaar en vertelt het verhaal van het verleden, heden en toekomst van.

Wil je weten wat Bimici - Bianchi Lifestyle Store verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bimici - Bianchi Lifestyle Store of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bimici - Bianchi Lifestyle Store? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bimici - Bianchi Lifestyle Store het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Bimici - Bianchi Lifestyle Store reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bimici – Bianchi Lifestyle Store

Bezoekers bekeken ook