Beautysalon Flawless

Beautysalon Flawless is een Schoonheidssalon gelegen aan Dorpstraat 13 in Unknown.

Meer informatie over Beautysalon Flawless in Unknown

Powder brow is een nieuwe semi permanente make-up techniek die wordt toegepast met een machinale nano-naald. Het resultaat is een zacht en natuurlijk poedereffect. Voor meer informatie kan er gemaild worden naar beautysalonflawless@gmail.com of gebeld worden naar 06-149 025 57. Naast de powder brow behandeling biedt Beautysalon Flawless ook andere behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, gellak, (ambulant) pedicure, medisch pedicure, PDG Browstylist en lash lifting. De openingstijden zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 17:00, op dinsdag van 09:00 tot 20:00 en op donderdag van 09:00 tot 12:30. Op zaterdag en zondag is de salon gesloten. De beautysalon is gelegen aan de Dorpstraat 13d in Gendt.

Wil je weten wat Beautysalon Flawless verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Flawless of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Flawless? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Flawless het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Beautysalon Flawless reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Flawless

Bezoekers bekeken ook