Bemmel, Dijkmagazijn

Bemmel, Dijkmagazijn is een Museum gelegen aan Waaldijk 1 in Unknown.

Meer informatie over Bemmel, Dijkmagazijn in Unknown

Lingewaard Natuurlijk is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de natuur in Lingewaard. Ze willen mensen laten kennismaken, ervaren en respect tonen voor de natuur, de biodiversiteit van het rivierenlandschap beschermen en nieuwe natuur ontwikkelen die bij het gebied past. Dit doen ze door middel van educatie, natuurbeleving, natuurbeheer en natuurbescherming. De organisatie organiseert verschillende activiteiten, zoals breng- en haaldagen, werkzaamheden in natuurgebieden, excursies, lezingen en infoavonden. Ze hebben ook een inloopmiddag en zijn een erkende ANBI instelling waar donaties aftrekbaar zijn van de belasting. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen via info@lingewaardnatuurlijk.nl. Het postadres van de organisatie is Veldschuur en Dijkmagazijn, Europalaan 45, 6691 CH Gendt.

Wil je weten wat Bemmel, Dijkmagazijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bemmel, Dijkmagazijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bemmel, Dijkmagazijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bemmel, Dijkmagazijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Bemmel, Dijkmagazijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bemmel, Dijkmagazijn

Bezoekers bekeken ook