Oorlogsmuseum Niemandsland

Oorlogsmuseum Niemandsland is een Museum gelegen aan Nijmeegsestraat 19 in Unknown.

Meer informatie over Oorlogsmuseum Niemandsland in Unknown

Het museum heeft verschillende openingstijden, waaronder maandagavond van 19:30u tot 22:00u, iedere vrijdag van 10:00u tot 17:00u en ieder derde weekend op zaterdag en zondag van 12:00u tot 17:00u. Naast het bezoeken van het museum kun je ook deelnemen aan een Jeeptour en vriend worden van het museum. Het museum vertelt het Betuws oorlogsverhaal en heeft ook een educatieproject. Verder werkt het museum samen met partnerorganisaties.

Wil je weten wat Oorlogsmuseum Niemandsland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oorlogsmuseum Niemandsland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oorlogsmuseum Niemandsland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oorlogsmuseum Niemandsland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Oorlogsmuseum Niemandsland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oorlogsmuseum Niemandsland

Bezoekers bekeken ook