Mea Vota

Mea Vota is een Museum gelegen aan Boskoops Glorie 33 in Unknown.

Meer informatie over Mea Vota in Unknown

De Stichting "Mea Vota" heeft als doel om het monumentale tuinderscomplex "Mea Vota" te behouden en de tuinbouwhistorie in het gebied rond Huissen-Angeren zichtbaar te houden. Het complex, dat eigendom was van de familie Meeuwsen en later verdeeld werd onder verschillende partijen, bestaat sinds 1920 en is 80 hectare groot. In de omgeving van het complex is een nieuwe woonwijk gebouwd, maar het tuinderscomplex en de bijbehorende druivenkassen hebben de status van gemeentelijk monument. De Stichting "Mea Vota" wil ervoor zorgen dat dit bijzondere ensemble behouden blijft en de geschiedenis van de tuinbouw in dit gebied zichtbaar blijft.

Wil je weten wat Mea Vota verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mea Vota of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mea Vota? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mea Vota het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Mea Vota reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mea Vota

Bezoekers bekeken ook