Bar Lekker

Bar Lekker is een Restaurant gelegen aan Vierakkerstraat 30 in Unknown.

Meer informatie over Bar Lekker in Unknown

Bistro Gourmand in het centrum van Huissen is een toegankelijke plek met uitmuntende kwaliteit. Met verfrissende smaakcombinaties en een beoordeling van 9.5, is het de ideale plek om te genieten van lekker eten en een gezellige sfeer. Bar Lekker is ook een aanrader, met een stijlvol interieur en de juiste muziek zorgen zij voor een smaakvolle avond. Ze streven naar het creëren van onvergetelijke ervaringen en hebben een menukaart vol verrassende gerechten. Reserveren kan via de website of telefonisch en ze bieden ook cadeaukaarten aan. Kortom, bij Bistro Gourmand en Bar Lekker draait alles om genieten en samenzijn tijdens een bijzondere avond.

Wil je weten wat Bar Lekker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bar Lekker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bar Lekker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bar Lekker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Bar Lekker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bar Lekker

Bezoekers bekeken ook