De Leutse Hof

De Leutse Hof is een Restaurant gelegen aan Leutsestraat 21 in Unknown.

Meer informatie over De Leutse Hof in Unknown

Bij De Leutse Hof kun je genieten van een gezellige avond in hun sfeervolle boerenschuur of buiten onder de notenboom. Voor € 38 per persoon krijg je een heerlijk landelijk diner, inclusief aperitief, water en espresso. Ze koken zoveel mogelijk met lokale producten, waarvan sommige uit hun eigen moestuin komen. Je kunt contact met hen opnemen om een avond te boeken voor je eigen gezelschap van 10 tot 20 personen. Naast diners bieden ze ook ontbijt, brunch, lunch of high tea aan. De recensies zijn positief en prijzen het heerlijke eten en de prachtige locatie. De Leutse Hof is een boerderij met een wijngaard, moestuin, boomgaard en een multifunctionele boerenschuur. Ze maken zelf wijn en kweken groente en fruit in de moestuin. Het huis is in oude stijl teruggebracht, maar met modern comfort. Ze combineren het beste van vroeger met het goede van nu, inclusief zonnepanelen en een warmtepomp.

Wil je weten wat De Leutse Hof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Leutse Hof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Leutse Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Leutse Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar De Leutse Hof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Leutse Hof

Bezoekers bekeken ook