Chinees Indisch Restaurant "Great Wall"

Chinees Indisch Restaurant "Great Wall" is een Chinees restaurant gelegen aan Brink 8 in Unknown.

Meer informatie over Chinees Indisch Restaurant "Great Wall" in Unknown

Restaurant Great Wall is al meer dan 30 jaar gevestigd in het Winkelcentrum de Zilverkamp, aan de Brink in Huissen. Ze bieden een Oosterse sfeer en gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Het menu is met veel smaak en passie samengesteld en heeft voor iedereen wat lekkers tegen een lage prijs. Daarnaast bieden ze ook een cateringservice aan voor verschillende gelegenheden. Het is mogelijk om online te bestellen of telefonisch een bestelling te plaatsen, maar alleen afhalen is mogelijk. Het restaurant heeft goede recensies ontvangen over de kwaliteit van het eten, de vriendelijke medewerkers en de gezellige sfeer.

Wil je weten wat Chinees Indisch Restaurant "Great Wall" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Indisch Restaurant "Great Wall" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Indisch Restaurant "Great Wall"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Indisch Restaurant "Great Wall" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Chinees Indisch Restaurant "Great Wall" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Indisch Restaurant “Great Wall”

Bezoekers bekeken ook