Chinees Restaurant Majulah

Chinees Restaurant Majulah is een Chinees restaurant gelegen aan Dorpstraat 29 in Unknown.

Meer informatie over Chinees Restaurant Majulah in Unknown

Er is een Chinees restaurant genaamd Majulah in Gendt. Het restaurant is gevestigd aan de Dorpstraat 29 en heeft als contactgegevens een telefoonnummer en een e-mailadres. Het heeft ook een KvK/ondernemingsnummer. Het restaurant heeft openingstijden, maar deze worden niet vermeld in de tekst. Verder wordt er geen informatie gegeven over het restaurant zelf, zoals het menu of de sfeer. Er wordt wel aangegeven dat je het restaurant kunt volgen op social media en dat je ze kunt liken.

Wil je weten wat Chinees Restaurant Majulah verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Restaurant Majulah of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Restaurant Majulah? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Restaurant Majulah het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Chinees Restaurant Majulah reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Restaurant Majulah

Bezoekers bekeken ook