Chinees Indisch Restaurant Wan Sing

Chinees Indisch Restaurant Wan Sing is een Chinees restaurant gelegen aan Julianastraat 50 in Unknown.

Meer informatie over Chinees Indisch Restaurant Wan Sing in Unknown

Bij Chinees-Indisch restaurant Wan Sing in Huissen kunt u genieten van heerlijke Chinees- en Indische gerechten, inclusief originele Chinese specialiteiten. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid om online te bestellen en uw bestelling af te halen. Daarnaast zijn er verschillende acties waar u van kunt profiteren, zoals gratis mini loempia's bij een bestelling boven de €32 en een gratis kroepoek bij een bestelling boven de €60. Bij een bestelling boven de €100 ontvangt u zelfs een klein cadeautje. Om uw bestelling snel op te halen, kunt u telefonisch bestellen. Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 026-3275480. Het restaurant is gevestigd aan de Julianastraat 506851 KL in Huissen, Nederland en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 16:00 tot 21:00 uur, op zondag van 13:00 tot 21:00 uur en op feestdagen van 13:00 tot 21:00 uur.

Wil je weten wat Chinees Indisch Restaurant Wan Sing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Indisch Restaurant Wan Sing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Indisch Restaurant Wan Sing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Indisch Restaurant Wan Sing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Chinees Indisch Restaurant Wan Sing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Indisch Restaurant Wan Sing

Bezoekers bekeken ook