De Residentie Klassiek Wonen

De Residentie Klassiek Wonen is een Meubelwinkel gelegen aan Dorpsstraat 59 in Unknown.

Meer informatie over De Residentie Klassiek Wonen in Unknown

De Residentie Klassiek Wonen is een uniek bedrijf dat gespecialiseerd is in klassieke wooninrichting. Na een bezoek aan hun showroom in Bemmel komen ze vrijblijvend bij u langs voor advies op maat. Ze kunnen een warme en stijlvolle inrichting creëren in uw woonkamer, kantoor, hotel of particuliere zorgomgeving. Ze bedienen klanten in Amsterdam, Maastricht en Groningen. De Residentie heeft een eigen stijl en een collectie die klassiek en eigentijds combineert. Ze werken alleen met vakwerk uit Europa en hebben persoonlijk contact met de gepassioneerde vakmensen die hun meubelen maken. Ze bieden een breed scala aan klassieke interieurs, van traditioneel Engels tot eigentijds en sportief klassiek. Daarnaast kunt u bij hen uw eigen Duresta bank of fauteuil ontwerpen en visualiseren met behulp van de configurator van het Engelse meubelmerk. U kunt ook hun showroom bezoeken en samen met hen uw Duresta bank samenstellen.

Wil je weten wat De Residentie Klassiek Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Residentie Klassiek Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Residentie Klassiek Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Residentie Klassiek Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar De Residentie Klassiek Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Residentie Klassiek Wonen

Bezoekers bekeken ook