Vintagestijl

Vintagestijl is een Meubelwinkel gelegen aan Black Alicante 129 in Unknown.

Meer informatie over Vintagestijl in Unknown

Vintagestijl is een vintageshop die op zoek gaat naar exclusieve vintage vondsten. Ze staan vooral bekend om hun vintage meubels, zoals theekastjes, ladekastjes en dressoirs. Deze meubels hebben allemaal een eigen verhaal en zijn uniek. Vintagestijl restylet de meubels door ze op te knappen of een nieuwe kleur te geven, waardoor ze kwalitatief goed en duurzaam zijn. Elke week worden er nieuwe items online geplaatst, dus er is altijd wel een persoonlijke, unieke vondst te vinden. Naast meubels worden er ook vintage woonaccessoires aangeboden, zoals kandelaars, dekens en vaasjes. Neem een kijkje bij de mooie vintage verzameling van Vintagestijl.

Wil je weten wat Vintagestijl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vintagestijl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vintagestijl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vintagestijl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Vintagestijl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vintagestijl

Bezoekers bekeken ook