Meubelreparaties W.H. Knuiman

Meubelreparaties W.H. Knuiman is een Meubelwinkel gelegen aan Ulkenpad 57 in Unknown.

Meer informatie over Meubelreparaties W.H. Knuiman in Unknown

Bij Meubelreparatie Knuiman in Huissen kunt u terecht voor het repareren van leren stoelen of banken. Het is zonde om deze weg te gooien, omdat leer een mooi en duurzaam product is. Meubelreparatie Knuiman heeft de techniek en ervaring om leer op een professionele manier te repareren. Daarnaast verzorgen ze ook andere meubelreparaties van hoge kwaliteit. W.H. Knuiman streeft naar perfectie en geeft helder advies. Hij repareert ook bij u thuis en zorgt ervoor dat de reparatie op een perfecte manier wordt uitgevoerd, zodat het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Kom naar Meubelreparatie Knuiman om uw oude meubels een nieuw leven te geven.

Wil je weten wat Meubelreparaties W.H. Knuiman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelreparaties W.H. Knuiman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelreparaties W.H. Knuiman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelreparaties W.H. Knuiman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Meubelreparaties W.H. Knuiman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelreparaties W.H. Knuiman

Bezoekers bekeken ook