Judith's Haarboetiek

Judith's Haarboetiek is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 63 in Unknown.

Meer informatie over Judith's Haarboetiek in Unknown

Sinds 2 januari 2015 is Hairstudio Theo Peeters aan de Dorpsstraat overgenomen door 'Judith's Haar boetiek'. Na een intensieve verbouwing is de zaak nu modern en trendy. Judith heeft zich gespecialiseerd in de nieuwste kniptechnieken, verf en permanent behandelingen. Ze werkt exclusief met de natuurlijke producten van Eugene Perma uit Parijs en Artistique, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen met huidproblemen of psoriasis. Daarnaast is Judith's Haar Boetiek ook expert in haarverlenging, extensions en bruidskapsels. In de zaak is er ook een lifestyle hoek met tassen, sjaals en sieraden in de Ibiza look. Ze houden de schappen regelmatig up-to-date met de nieuwste trends en hebbedingetjes. Ze zijn al jaren een bekend begrip in Bemmel en heten iedereen van harte welkom.

Wil je weten wat Judith's Haarboetiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judith's Haarboetiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judith's Haarboetiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judith's Haarboetiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Judith's Haarboetiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judith’s Haarboetiek

Bezoekers bekeken ook