Hairextensions Gelderland

Hairextensions Gelderland is een Kapper gelegen aan Lijsterbesstraat 7 in Unknown.

Meer informatie over Hairextensions Gelderland in Unknown

Hairextensions Gelderland is een salon die in 1999 haar deuren opende in Wijchen, Gelderland. Inmiddels is de salon gevestigd in Bemmel, tussen Arnhem en Nijmegen. De eigenaar heeft veel ervaring en specialiseert zich in het plaatsen van hairextensions in alle haartypen en het vermeerderen en verdikken van het haar. Verschillende technieken worden gebruikt, zoals keratine/wax extensions en micro ring extensions. Daarnaast is de salon gespecialiseerd in het hergebruik van extensions. De eigenaar blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om haar cliënten te voorzien van natuurlijke en mooie hairextensions. De salon werkt vanuit een gezellige kleinschalige salon aan huis en biedt hairextensions aan voor elk budget en van hoogwaardige kwaliteit.

Wil je weten wat Hairextensions Gelderland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairextensions Gelderland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairextensions Gelderland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairextensions Gelderland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Hairextensions Gelderland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairextensions Gelderland

Bezoekers bekeken ook