Kapsalon Riccio

Kapsalon Riccio is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 2 in Unknown.

Meer informatie over Kapsalon Riccio in Unknown

Kapsalon Riccio in Bemmel is op zoek naar personeel en biedt verschillende diensten aan, zoals knippen, stylen, kleuren en make-up. Ze hebben een team van vijf enthousiaste en deskundige dames. Daarnaast bieden ze nu ook kleur-intakegesprekken aan waarin ze uitgebreid bespreken welke kleur de klant wil en wat er mogelijk is. Voor grote kleurbehandelingen, kleurveranderingen, lang haar en twijfelaars is een kleur-intakegesprek ideaal. Ook voor mannen bieden ze meer dan alleen knippen en kunnen ze helpen bij het bedekken van grijze haren. Marco en Mariëlle runnen de kapsalon al sinds 1993 met veel passie en enthousiasme. Het is mogelijk om een afspraak te maken via de website of de mijnsalon app. De kapsalon is gevestigd aan de Dorpsstraat 2 in Bemmel en heeft verschillende openingstijden, afhankelijk van de dag.

Wil je weten wat Kapsalon Riccio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Riccio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Riccio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Riccio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Kapsalon Riccio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Riccio

Bezoekers bekeken ook