Protestantse gemeente Bemmel

Protestantse gemeente Bemmel is een Kerk gelegen aan Oude Kerkhof 13 in Unknown.

Meer informatie over Protestantse gemeente Bemmel in Unknown

De tekst bevat contactgegevens en informatie over de locaties van de Protestantse Gemeente Bemmel. Het kerkgebouw bevindt zich op Oude Kerkhof 13 in Bemmel en er is parkeergelegenheid naast het gebouw. Naast het kerkgebouw ligt Koinonia, het gemeenschapsgebouw, waar ook zalen worden verhuurd voor activiteiten met een rustig karakter. De contactgegevens van de gemeente zijn een postbusadres en het e-mailadres info@protestantsegemeentebemmel.nl. Daarnaast zijn er telefoonnummers vermeld voor de dominee en de koster, evenals het beheer van Koinonia. Er worden ook rekeningnummers gegeven voor de Diaconie, het College van kerkrentmeesters, het Verjaardagsfonds en ZWO. Alle rechten zijn voorbehouden aan de Protestantse Gemeente Bemmel.

Wil je weten wat Protestantse gemeente Bemmel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse gemeente Bemmel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse gemeente Bemmel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse gemeente Bemmel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Protestantse gemeente Bemmel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse gemeente Bemmel

Bezoekers bekeken ook