Rooms-katholieke Kerk Nijmegen

Rooms-katholieke Kerk Nijmegen is een Kerk gelegen aan Van der Mondeweg 24 in Unknown.

Meer informatie over Rooms-katholieke Kerk Nijmegen in Unknown

Welkom op de website van de parochie. Hier kunt u informatie vinden over de liturgie, de patriarch, de priester van onze parochie, het laatste nieuws en contactgegevens. Er is ook een rubriek met nieuws waarin onder andere het schema van de liturgische diensten voor Pasen wordt vermeld. Daarnaast is er informatie te vinden over de Servische Vojin Memorial Garden en de parochie zelf. Ook is er een liefdadigheidsstichting waarbij u kunt bijdragen aan het werk en leven van onze kerkelijke gemeenschap. Tot slot is er informatie te vinden over de heilige liturgie die elke zondag om 10.30 uur plaatsvindt en het adres van de parochie. Op de website is ook een contactformulier beschikbaar.

Wil je weten wat Rooms-katholieke Kerk Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rooms-katholieke Kerk Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rooms-katholieke Kerk Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rooms-katholieke Kerk Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Rooms-katholieke Kerk Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rooms-katholieke Kerk Nijmegen

Bezoekers bekeken ook