Protestantse Kerk Huissen

Protestantse Kerk Huissen is een Kerk gelegen aan Langestraat 3 in Unknown.

Meer informatie over Protestantse Kerk Huissen in Unknown

Voor elke viering kun je de liturgie downloaden. Het kerkblad Sjaloom is nu online te lezen. Alle vieringen zijn ook online te bekijken via Kerkdienstgemist.nl. Op 22 oktober 2023 zal er een avondwake plaatsvinden met als thema 'Vrede voor iedereen'. Er zal ook een Myanmarlunch georganiseerd worden in samenwerking met GKIN Arnhem/Nijmegen. Op 8 oktober 2023 zal ds. Jan Bos spreken over Myanmar, gevolgd door ds. Matthijs Glastra op 1 oktober 2023 en ds. Jan Bos op 24 september 2023 tijdens VREDESZONDAG. Andere sprekers in de afgelopen weken waren ds. Theo A.R. de Zwart, ds. Florie van de Hoek, ds. Jan Bos en ds. Roelie Reiling. Er is ook een fietstocht gepland met Fabian op 20 augustus 2023.

Wil je weten wat Protestantse Kerk Huissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Kerk Huissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Kerk Huissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Kerk Huissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Protestantse Kerk Huissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Kerk Huissen

Bezoekers bekeken ook