PumpTrack Gendt by Velosolutions Benelux

PumpTrack Gendt by Velosolutions Benelux is een Sportcomplex gelegen aan Poelwijklaan 12 in Unknown.

Meer informatie over PumpTrack Gendt by Velosolutions Benelux in Unknown

Velosolutions is een wereldwijd netwerk van professionals met diepgaande kennis op het gebied van fietsen, action sports, toerisme en stedelijke ontwikkeling. Ze streven ernaar om hun producten en diensten voortdurend te verbeteren en werken samen met partners in 20 landen om gemeenschappen en hun besluitvormers te helpen bij het vinden van antwoorden op sociale uitdagingen en recreatieve behoeften. Hun missie is om gemakkelijke toegang tot fietsen en action sports te bieden aan iedereen ter wereld op een duurzame manier. Daarnaast bieden ze ook merchandise aan, zoals shirts, petten en sokken. Ze hebben ook een raceteam dat deelneemt aan de ABSA Cape Epic en er zijn video's beschikbaar die laten zien hoe pumptracks worden gebouwd en gebruikt. Ze hebben ook recentelijk een urban sportpark geopend in Middelkerke en hebben een fietspark in Noorwegen. Daarnaast hebben ze een elektrisch gebouwd mountainbikepad en hebben ze ervaring met het ontwerpen en bouwen van meer dan 500 pumptracks over de hele wereld.

Wil je weten wat PumpTrack Gendt by Velosolutions Benelux verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PumpTrack Gendt by Velosolutions Benelux of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PumpTrack Gendt by Velosolutions Benelux? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PumpTrack Gendt by Velosolutions Benelux het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar PumpTrack Gendt by Velosolutions Benelux reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PumpTrack Gendt by Velosolutions Benelux

Bezoekers bekeken ook