Sportcentrum De Kooi

Sportcentrum De Kooi is een Sportcomplex gelegen aan Sportlaan 3 in Unknown.

Meer informatie over Sportcentrum De Kooi in Unknown

Welkom in De Kooi, de plek waar sport, plezier, gezondheid, entertainment en business samenkomen. Ze bieden nu ook Padel aan, naast groepslessen en personal training. De Kooi is een plek om te ontmoeten, bewegen en beleven, waar ze geloven dat samen sportief en actief zijn leidt tot een gezond, vitaal en sociaal leven voor jong en oud. Bemmel is de thuisbasis van basketball, voor jong, oud, recreatief en professioneel. De Kooi faciliteert de Gelderse basketball community en creëert daarmee maatschappelijke impact voor iedereen. Ze organiseren ook Eredivisie basketballwedstrijden, waarbij ze een avondje uit bieden met muziek, sport, entertainment en gezelligheid voor jong en oud, fans, families, vrijwilligers en het bedrijfsleven. De Kooi is tevens de thuisbasis van Eredivisieteams Yoast United en Lekdetec.nl. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om evenementen te organiseren in hun multifunctionele sport- en eventlocatie. Ze hebben alles in huis om jouw evenement tot een succes te maken, zowel op sportief, organisatorisch als culinair gebied. Tot slot bieden ze ook een gratis weekpas aan, waarmee je zeven dagen lang kunt sporten in De Kooi.

Wil je weten wat Sportcentrum De Kooi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum De Kooi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum De Kooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum De Kooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Sportcentrum De Kooi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum De Kooi

Bezoekers bekeken ook