Sporthal De Bongerd - te Bemmel

Sporthal De Bongerd - te Bemmel is een Sportcomplex gelegen aan Sportlaan 1, 6681CD in Unknown.

Meer informatie over Sporthal De Bongerd - te Bemmel in Unknown

Sinds 2013 wordt de sporthal beheerd door Jan Groot Antink, met als doel om de sporthal optimaal te gebruiken. Naast de mogelijkheid om te sporten, is er ook een gezellige kantine waar sporters en supporters elkaar kunnen ontmoeten. De sporthal organiseert regelmatig evenementen die druk bezocht worden, maar het is ook mogelijk om de ruimte te huren voor feestjes of zakelijke bijeenkomsten. De Bongerd Sporthal is dus een plek waar sporters en supporters elkaar kunnen ontmoeten en waar tevens ruimte is voor sociale en zakelijke activiteiten.

Wil je weten wat Sporthal De Bongerd - te Bemmel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal De Bongerd - te Bemmel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal De Bongerd - te Bemmel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal De Bongerd - te Bemmel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Sporthal De Bongerd - te Bemmel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal De Bongerd – te Bemmel

Bezoekers bekeken ook