Slimdesk

Slimdesk is een IT-consultancy gelegen aan in Unknown.

Meer informatie over Slimdesk in Unknown

Slimdesk is een laagdrempelige online website die maatwerk websites biedt op basis van jouw wensen. Met Slimdesk heb je een veilige en goed uitstralende website zonder dat je iets van techniek hoeft te weten. Daarnaast is er altijd iemand in de buurt die flexibel met je meedenkt en bereikbaar is wanneer het jou uitkomt. Slimdesk helpt je bij het beginnen van een website, het kiezen van een pakkende website naam en het veilig bewerken van jouw site. Ze denken ook met je mee en je kunt direct een bericht achterlaten voor een snelle reactie.

Wil je weten wat Slimdesk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slimdesk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slimdesk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slimdesk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Slimdesk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slimdesk

Bezoekers bekeken ook