De Agile Testers

De Agile Testers is een IT-consultancy gelegen aan Munnikhofsestraat 11 in Unknown.

Meer informatie over De Agile Testers in Unknown

De Agile Testers is een organisatie in Nederland en België die gespecialiseerd is in testen. Ze hebben een visie op testen waarmee ze voorop lopen in de markt en hun klanten voorzien van toegevoegde waarde en nieuwe kennis. Ze bieden oplossingen zoals Next Level Testing en Next Level Testautomation. De organisatie is anders dan anderen, omdat ze authenticiteit en inclusiviteit hoog in het vaandel hebben staan. Ze hebben een platte organisatie zonder managers en streven naar een goede balans tussen werk en privé. Ze moedigen eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling aan en hebben hun eigen gecertificeerde testtrainingen ontwikkeld. Alain Bultink, Huib Schoots en James Johnson zijn belangrijke contactpersonen bij De Agile Testers.

Wil je weten wat De Agile Testers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Agile Testers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Agile Testers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Agile Testers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar De Agile Testers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Agile Testers

Bezoekers bekeken ook