TIEN consultancy

TIEN consultancy is een IT-consultancy gelegen aan Hoge Woerd 1A in Unknown.

Meer informatie over TIEN consultancy in Unknown

TIEN consultancy is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in IT, Healthcare en communicatie. De consultants hebben ervaring in verschillende sectoren en kunnen helpen bij complexe vraagstukken op het gebied van beheer, implementatie en optimalisatie. In de zorg-sector hebben ze expertise opgebouwd, onder andere in het implementeren en beheren van software-pakketten en complexe applicaties. Ze kunnen ook koppelingen maken tussen verschillende systemen. Daarnaast is TIEN consultancy gespecialiseerd in Beeldmanagement en kunnen ze ondersteuning bieden bij het aanschaffen en ontsluiten van software en modaliteiten. In welke sector ze ook ingezet worden, IT is altijd een belangrijke factor. Ze hebben ervaring in IT-beheer en bieden advies op technisch, functioneel en strategisch gebied. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail. TIEN consultancy is een betrouwbare partner met expertise in IT platformen in verschillende branches.

Wil je weten wat TIEN consultancy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TIEN consultancy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TIEN consultancy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TIEN consultancy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar TIEN consultancy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TIEN consultancy

Bezoekers bekeken ook