Zenine

Zenine is een Schoonheidssalon gelegen aan Elsstraat 52 in Unknown.

Meer informatie over Zenine in Unknown

Zenine is een schoonheidssalon waar klanten zich in balans en stralend kunnen voelen. De naam komt van het woord "zen", wat staat voor aandacht, discipline en tijd hebben. Ine Schrijver, de eigenaresse van Zenine, streeft naar perfectie en tevredenheid van haar klanten. De salon biedt verschillende behandelingen aan, zoals het verwijderen van steelwratjes en tanden bleken. Klanten zijn tevreden en geven positieve testimonials. De salon ziet er mooi uit en de eigenaren zijn aardig. Daarnaast biedt Zenine ook laserbehandelingen aan, waarbij na één behandeling al duidelijk verschil te zien is. Ine is een professionele schoonheidsspecialiste met veel kennis. De salon en Ine zijn zeker de moeite waard om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Zenine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zenine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zenine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zenine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Zenine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zenine

Bezoekers bekeken ook