Schoonheidssalon van Ommeren

Schoonheidssalon van Ommeren is een Schoonheidssalon gelegen aan Zahnstraat 4 in Unknown.

Meer informatie over Schoonheidssalon van Ommeren in Unknown

Denise van Ommeren is de eigenaar van Schoonheidssalon van Ommeren in Angeren. Ze begon in 2015 als wimperstyliste en heeft sindsdien haar expertise uitgebreid naar acrylnagels, brow artist en tanden bleken. Wat begon als een hobby is nu haar fulltime baan geworden. Als je vragen hebt of advies nodig hebt, kun je contact met haar opnemen. Als je al overtuigd bent en weet wat je wilt, kun je een afspraak maken via de website of telefonisch. De salon is gevestigd op Zahnstraat 4 in Angeren. Let op, bij annulering binnen 24 uur wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht.

Wil je weten wat Schoonheidssalon van Ommeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon van Ommeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon van Ommeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon van Ommeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Schoonheidssalon van Ommeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon van Ommeren

Bezoekers bekeken ook