American Style Squash & Fitness

American Style Squash & Fitness is een Sportcomplex gelegen aan Kruisstraat 18 in Unknown.

Meer informatie over American Style Squash & Fitness in Unknown

Sportcentrum American Style is een sportschool in Gendt, Gelderland. Ze zijn erkend als leerbedrijf sinds 2012. Nieuwe leden worden verwelkomd met verschillende gratis diensten, zoals een intakegesprek, een op maat gemaakt trainingsschema en één tot twee maanden gratis personal training. Ze bieden ook gratis personal medical training voor revalidatie en advies over voeding. Het sportcentrum wordt gerund door Jan en Guzel Vroom, die al meer dan 37 jaar actief zijn in de sportwereld. Ze zijn opgeleid in medical training en voedingsdeskundigheid. In het centrum wordt gewerkt met gediplomeerde instructeurs. Als je veilig en verantwoord wilt sporten en je doelen wilt bereiken, ben je bij Sportcentrum American Style aan het juiste adres.

Wil je weten wat American Style Squash & Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van American Style Squash & Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij American Style Squash & Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je American Style Squash & Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar American Style Squash & Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. American Style Squash & Fitness

Bezoekers bekeken ook