Aroy Thai

Aroy Thai is een Restaurant gelegen aan Vierakkerstraat 4 in Unknown.

Meer informatie over Aroy Thai in Unknown

Aroy Thai is een Thais specialiteitenrestaurant en afhaalgelegenheid in Huissen. Ze zijn momenteel alleen geopend voor het afhalen van maaltijden en vragen klanten om telefonisch te bestellen. Het restaurant sluit om 19.30 uur. Bij Aroy Thai kunt u genieten van heerlijke Thaise hapjes en maaltijden, waarbij ze proberen de gerechten zo authentiek mogelijk te houden zonder kunstmatige smaakstoffen. Ze gebruiken alleen kruiden en groenten die bij de traditionele Thaise smaak passen. Het ontwerp en de realisatie van de website is verzorgd door OVK Webdesign.

Wil je weten wat Aroy Thai verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aroy Thai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aroy Thai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aroy Thai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Aroy Thai reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aroy Thai

Bezoekers bekeken ook